مواد لازم:
گوشت مرغ بدون استخوان: ۱ کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)
سیر: ۳ حبه
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: ۳ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه: ۵ قاشق مربا خوری
نمک: ۱ قاشق مربا خوری
دارچین: یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل: یک پنجم قاشق مربا خوری
هل: ۵ قاشق مربا خوری
میخک: اندازه ی یک عدس
جوز هندی: اندازه ی ۲ عدس
(به جای میخک و جوز هندی می توان از نصف قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود)
روغن مایع : ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
گوشت مرغ را همراه سیر ، ۳ بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض ۶۰ سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخار پز کرده بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم .
لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد.
گردآوری:egil.ir
There are no comments yet